Mészáros Udvar-Ház kft.

Küldetés

Magyar szakemberek és tulajdonosok által – Hazánk Európai Uniós csatlakozását megelőzően – alapított cégünk olyan hiánypótló, környezettudatos, értéknövelő szolgáltatásokat kínál a Magyar kis- és középvállalkozások körében - valamint az Önkormányzati szférában –, amelynek igénybevétele esetén az adott vállalkozás, Önkormányzat jelentős mértékű hatékonyságnövekedést és költségtakarékosságot érhet el, ezzel is növelve versenyképességét a saját területén.

A létesítményüzemeltetés terén elsősorban a megújuló energia hasznosítását és a környezettudatos létesítményüzemeltetést tartjuk fő profilunknak. 

Fő céljaink

A megújuló energiák mind szélesebb körű megismertetése, a megújuló energiákat hasznosító berendezések széles körű terjesztése

  • Napelemek
  • Napkollektorok
  • Pellet-tüzelésű kazánok és kandallók
  • Hőszivattyúk

Az Eu-s fejlesztési források előkészítésében lebonyolításában való szakértői, lebonyolítói és esetlegesen kivitelezői feladatok teljes körű ellátása.

A KÖRNYEZETTUDATOS és ENERGIAHATÉKONY létesítményüzemeltetés, valamint a megújuló energiaforrásokhoz kapcsolódó mintaprojektek létrehozása, menedzselése.

A tulajdonosok szakmai tapasztalatai az energiapiac liberelizációja kapcsán: egyedileg minősített alvállalkozóink részvételével, segítségével fejtettük ki tevékenységünket a létesítményüzemeltetés /FACILITY MANAGEMENT/, valamint az energiaracionalizálás és a megújuló energia hasznosítás területén.

Céljaink elérését megvalósult és a közeljövőben megvalósítandó mintaprojektjeinken keresztűl, továbbá egyedi minőségbiztosítási rendszerünkkel és alvállalkozóink munkáinak szigorú felügyelete mellett törekszünk megvalósítani. 

A céljaink elérése érdekében tanfolyamokat szervezünk, valamint előkészületeket végzünk a tervezők és a kivitelezést végző szakembergárda oktatásának kialakításához, megteremtéséhez.

Megosztás a LinkedIn-en