Mészáros Udvar-Ház kft.

Referenciák: saját telephelyünk (Budapest)

Vissza
 

A MÉSZÁROS Udvar-Ház Kft kiemelt fontosságú feladtának tekinti a hatékony létesítményüzemeltetést és az energiafelhasználás hatékonyságának növelését.

A környezetvédelem elkötelezett híveként fontos szerepet tulajdonítunk a megújuló energia termelő berendezések használatának
népszerűsítésében, elterjesztésében.

Telephelyünkön mindeki számára elérhető, megfogható módon mutatunk be egy 3 KW névleges teljesítményű, polikristályos napelemekből készült, hálózatra kapcsolt rendszert.

A rendszer 15 db 205 W teljesítményű Kyocera napelemes modulból épül fel. Az inverter típusa Sunny Boy 2800 Tl. A helyszínen a tertőre történő rögzítést, a termelési adatokat és természetesen az elektromos szolgáltatónál engedélyeztetett, oda-vissza mérőt is bemutatjuk.

A rendszer termelési adatai az SMA SunnyPortal honlapon nyilvánosak és jól mutatják a rendszerünk által megtermelt villamos energia mértékét és a környezetre gyakorolt mentesítő hatását.

Az előre bejelentkező magánszemélyek, csoportok, önkormányzatok és gazdasági társaságok képviselőinek egy körülbelül 45-50 perces bemutató előadás keretében adunk tájékoztatást, valamint válaszolunk a feltett kérdésekre.

Kérjük, a bemutatóra a kapcsolatfelvételi úrlapunkon jelentkezzenek.

 
Referenciák: saját telephelyünk (Budapest) - 1.

 
 
Referenciák: saját telephelyünk (Budapest) - 2.

 
 
Referenciák: saját telephelyünk (Budapest) - Napelem tartóelemei ferde tetőre való elhelyezés esetén
Napelem tartóelemei ferde tetőre való elhelyezés esetén
 
 
Referenciák: saját telephelyünk (Budapest) - Napelem rögzítése ferde tetőn az erre szolgáló tartószerkezet segítségével
Napelem rögzítése ferde tetőn az erre szolgáló tartószerkezet segítségével
 
 
Referenciák: saját telephelyünk (Budapest) - A maradékhő elég arra, hogy megolvassza a napelemre hulló hó alsó rétegét, ami - bizonyos dőlésszög esetén - így lecsúszik a felületről, és az erőmű a lehető legjobb kihasználtság mellett üzemelhet tovább
A maradékhő elég arra, hogy megolvassza a napelemre hulló hó alsó rétegét, ami - bizonyos dőlésszög esetén - így lecsúszik a felületről, és az erőmű a lehető legjobb kihasználtság mellett üzemelhet tovább
 
Megosztás a LinkedIn-en